Renault Master став «Міжнародним фургоном 2025 року»

Переможцем престижного конкурсу на звання «Міжнародного фургону 2025 року» (International Van of the Year) став Renault Master четвертого покоління. Нагородження відбулося увечері 16 вересня у рамках виставки IAA Transportation 2024 у Ганновері.

Заповітний приз із рук голови журі IVOTY Джарлата Суїні отримав старший віце-президент бренду Renault з комерційних автомобілів – Хайнц-Юрген Лев.

Журі високо оцінили абсолютно новий дизайн Renault Master, а також передові технології, які покращили аеродинаміку та економічність, безпеку та комфорт.

Особливістю моделі стала модульна платформа для використання трьох типів силових агрегатів: дизельних, акумуляторно-електричних та на водневих паливних елементах.

Зазначимо, що це вже п’ята модель Renault, яка завоювала титул «Фургон року» – після Master II (1998 р.), Trafic II (2002 р.), Kangoo Z.E. (2012 р.) та Kangoo Van III (2022 р.).

Більше того, цього року Renault також отримав звання «Сar of the Year» за електричну модель Scenic E-Tech. Такий дубль востаннє був 27 років тому – з автомобілями Scenic I та Master II.

Джерело: news.infocar.ua