Оновлений MG 5: більше стилю та потужності

Компанія MG оновила седан MG 5 другого покоління. Це перший рестайлінг моделі, яка дебютувала у 2018 році.

Як видно по фотографіях, з оновленням MG 5 отримав ширшу решітку радіатора з вертикальними прутами замість зигзагоподібної «павутини», емблема переїхала з решітки вгору на край капота, змінена форма боковин переднього бампера.

Задній бампер отримав розвиненіші чорні секції навколо фальшпатрубків вихлопної системи, причому самі ці секції являють собою імітаційні вентиляційні сітки. Оновлено й дизайн колісних дисків – вони тепер майже такі самі, як у спорткара MG Cyberster, але меншого діаметру, звісно.

Габаритна довжина автомобіля збільшилася з 4685 до 4715 мм, решта ключових розмірів не змінилася: ширина – 1842 мм, висота – 1473 мм, колісна база – 2680 мм.

На фотографіях показана потужна версія 300TGI з 1,5-літровим бензиновим турбомотором (181 к.с., 285 Нм) та 7-ступеневим «роботом» з двома зчепленнями. Привід у MG 5 тільки передній.

Про інші силові установки рестайлінгового седана поки нічого невідомо, але, швидше за все, в строю залишаться молодші версії з 1,5-літровим бензиновим «атмосферником» (129 к.с. 158 Нм), який працює в парі з 5-ступеневою «механікою» або з варіатором. Чи збережеться в гамі «спортивна» версія Scorpio, теж поки що невідомо.

Джерело: news.infocar.ua