Toyota Land Cruiser 250 обзавівся всюдихідним варіантом

Японське ательє Wald International презентувало пакет доопрацювань для популярного Toyota Land Cruiser 250. Він робить модель брутальнішою на вигляд.

Комплект Wild Tuning додає позашляховику масивні бампери з чудернацькими повітрозабірниками, захисною пластиною і вбудованими світлодіодами, новий капот із «ковшем», та особливу решітку радіатора з написом із назвою тюнера. Фари і задні ліхтарі затемнені. Ще тюнери додали Land Cruiser 250 розширювачі крил, що закривають масивні колеса, і збільшений задній спойлер.

Wald International передбачило два варіанти. Позашляховий оснащений шестиспицевими колісними дисками і відповідною гумою, а також ліфт-комплектом, що забезпечує збільшення дорожнього просвіту. А вуличний отримав литі диски великого діаметра з високопродуктивними шинами, а також комплект для зниження дорожнього просвіту.

Невідомо, чи запропонує тюнінг-ательє якісь поліпшення продуктивності для Land Cruiser. У будь-якому разі кінцевий продукт вартий уваги, оскільки дасть змогу виграшно виділиться на дорогах. Про вартість таких пакетів-доопрацювань інформації поки що немає.

Джерело: news.infocar.ua