Ексклюзив для юних автомобілістів: Lamborghini представила дитячу коляску (відео)

Дитячий візок Lamborghini Reef AL Arancio витриманий у стилістиці моделей Huracán STO та Urus Performante. Коляску випустять лімітованою серією.

Lamborghini відкриває для себе новий напрям діяльності – італійський автовиробник випускатиме дитячі коляски. Першу модель Reef AL Arancio уже презентували. Про це повідомляє сайт Creapills.

Lamborghini Reef AL Arancio, коляска LamborghiniLamborghini Reef AL Arancio, коляска Lamborghini

Новий Lamborghini Reef AL Arancio створили спільно з британським виробником колясок та інших дитячих товарів Silver Cross. Її розробники надихалися зарядженими Lamborghini Huracan STO та Urus Performante і коляска набула рис цих авто.

коляска Lamborghini, Lamborghini Reef AL Arancio

Зокрема, коляска Lamborghini вирізняється чорним матовим шасі та помаранчевим декором. У оздобленні навіть використана алькантара – як у салонах автомобілів Lamborghini.

Дитячий візочок Lamborghini є трансформером, тобто має дві люльки – для перевезення дітей різного віку сидячи або лежачи.

Продажі Lamborghini Reef AL Arancio стартують у січні 2025 року. Виготовлять лише 500 таких колясок, тобто вони будуть своєрідним ексклюзивом. Ціну поки не повідомляють, проте відомо, що вона буде доволі високою.

Раніше джерело повідомляв, що на трасі у Каліфорнії згорів лімітований суперкар Lamborghini.

Також ми розповідали про новий 920-сильний гібрид Lamborghini Temerario.

Джерело: focus.ua