Honda може відродити свій найбільш незвичайний кросовер Element (Фото)

Honda Element, відомий своїм незграбним дизайном і авантюрним виглядом, випускався лише одне покоління з 2003 по 2011 рік, але завоював відданих шанувальників. Модель зберігає популярність і через десятиліття після завершення виробництва.

Перехід на електромобілі може стати ідеальною можливістю для повернення Honda Element. Honda подала кілька патентів, які натякають на можливе відродження цієї моделі.

Патенти були подані до Бюро патентів та товарних знаків США у грудні 2022 року та опубліковані 27 червня цього року. Один патент стосується кемперного пристосування, що кріпиться до задньої частини та даху автомобіля, збільшуючи розмір транспортного засобу за рахунок розсувних секцій.

Інший патент зображує позашляховик із високим дорожнім просвітом і коробчатим дизайном, нагадуючи Honda Element. Особливо помітними є двері: менші задні двері, які відчиняються в протилежний бік від передніх, та овальні ручки, що перегукуються з оригінальним дизайном Element.

Також є патент на регульовану перегородку вантажного відсіку компактного пікапа, яка може змінювати довжину кузова. Цей пікап, який міг би конкурувати з Ford Maverick та Hyundai Santa Cruz, має дизайн, що трохи нагадує Element, із стійкою, яка продовжується від передньої до задньої частини.

Джерело: mmr.net.ua