У популярного в Україні кросовера Hyundai Tucson буде спеціальна версія

Компанія Hyundai на честь 20-річного ювілею компактного кросовера Hyundai Tucson випустить його спеціальну версію. Вона називатиметься Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition.

Tucson першого покоління з’явився у 2004 році. Наразі покупцям пропонують його четверте покоління (з 2018 року). Цей компактний кросовер популярний у багатьох країнах, зокрема в Україні. Нещодавно у продажу з’явився оновлений Hyundai Tucson четвертого покоління. Саме на його базі створюється Tucson 20th Anniversary Edition.

Tucson 20th Anniversary Edition буде пофарбований в ексклюзивний колір кузова Pine Green Matte. 19-дюймові легкосплавні колісні диски в обробці Satin Dark Grey поєднуються із чорними молдингами та чорними зовнішніми дзеркалами. Крім того, на задніх дверях ми помітили логотип спеціальної версії.

Також логотип 20th Anniversary Edition є в салоні цього кросовера (на передніх підголівниках та на накладках на пороги). Салон помітно відрізняється від салону стандартного Tucson. Він оббитий новими матеріалами, додалося нове обладнання.

У популярного в Україні кросовера Hyundai Tucson буде спеціальна версія

Який двигун знаходиться під капотом – не уточнюється. Зважаючи на все, у лінійці двигунів нічого не змінилося. Зазвичай спеціальні версії не пропонують нові або модернізовані силові агрегати, обмежившись невеликими змінами в інтер’єрі та інтер’єрі. В Україні, нагадаємо, Tucson пропонується з 2,0-літровим бензиновим двигуном MPi потужністю 156 к.с., який працює разом із 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, та з гібридним мотором 1.6 T-GDi HEV потужністю 230 к.с., який також працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

У популярного в Україні кросовера Hyundai Tucson буде спеціальна версія

Коли Hyundai почне продавати Hyundai Tucson спеціального ювілейного випуску? Серійне виробництво цієї новинки розпочнеться у серпні 2024 року (її випускатимуть у Чехії). Це означає, що у дилерів вона з’явиться восени цього року. Скільки буде коштувати Tucson 20th Anniversary Edition – ще не повідомлялося.

В Україні зараз Hyundai Tucson з 2,0-літровим бензиновим двигуном MPi коштує від 1 245 500 грн, а з гібридним двигуном 1.6 T-GDi HEV – від 1 317 700 грн. Це вартість базової комплектації Express Plus. На українському ринку є ще три дорожчі комплектації цього кросовера (Dynamic Plus, Elegance та Top Plus).

У популярного в Україні кросовера Hyundai Tucson буде спеціальна версія

Джерело: auto.today.ua