Електричного наступника Skoda Karoq показали на офіційних зображеннях

Компактний електрокросовер Skoda Elroq стане першою моделлю марки в новому фірмовому стилі. Авто запропонують у модифікаціях потужністю від 170 до 299 сил.

Оприлюднено офіційні зображення електромобіля Skoda Elroq. Кросовер дебютує в жовтні та прийде на зміну Skoda Karoq. Його деталі з’явилися на сайті чеського автовиробника.

Skoda Elroq 2025, новий Skoda Elroq, кросовер Skoda, електромобіль Skoda

Електрокросовер Skoda Elroq стане першою моделлю марки, виконаною в новому фірмовому стилі Modern Solid. Його “двоповерхові” матричні фари розділені чорною вставкою. Разом із тим, зберігаються типові для Skoda грані та продовгуваті ліхтарі. Моделі запропонують колісні диски діаметром 19 і 20 дюймів.

Салон Skoda Elroq 2025 показали на рендерах раніше. Авто отримало вузький цифровий щиток приладів та великий тачскрін, а в оздобленні використані матеріали, отримані шляхом вторинної переробки. Об’єм багажника становить 470-1580 л.

салон Skoda Elroq, новий Skoda Elroq, кросовер Skoda, електромобіль Skoda

Новий Skoda Elroq створюють на платформі МЕВ від старшого кросовера Enyaq. Кросовер запропонують у чотирьох модифікаціях – трьох задньопривідних та одній двомоторній повнопривідній:

  • Elroq 50 – один мотор, 170 к. с., батарея на 55 кВт∙год;
  • Elroq 60 – один мотор, 204 к. с., батарея на 63 кВт∙год;
  • Elroq 85 – один мотор, 286 к. с., батарея на 82 кВт∙год;
  • Elroq 85x – два мотори, 299 к. с., батарея на 82 кВт∙год.

До речі, на український ринок виходить Skoda Superb нового покоління.

Також джерело розповідав про майбутній найдешевший кросовер Skoda.

Джерело: focus.ua