У Volkswagen Golf з’явилася нова дорога комплектація

Компанія Volkswagen почала продавати у Європі Volkswagen Golf у новій комплектації Ready2Go. Така версія Гольфу може з’явитись і в Україні.

Раніше Volkswagen Golf мав комплектацію Ready2Go, але тільки не у моделі нового покоління. Наразі ця комплектація з’явилася у Гольфа нового покоління. Вона розташовується між базовою комплектацією Base та комплектацією Life. Ця комплектація доступна тільки для п’ятидверного хетчбека.

У комплектацію Ready2Go входить наступне обладнання: кілька подушок безпеки, світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі, автоматичне включення дального світла, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням та підігрівом, цифрова панель приладів, інформаційно-розважальна система із сенсорним екраном, підтримка Android Auto та Apple CarPlay, USB та Bluetoot, цифрове радіо, автоматичний клімат-контроль. електричні склопідйомники, Центральний замок з дистанційним керуванням, сидіння водія з регулюванням по висоті, передній центральний підлокітник, багатофункціональне кермо з регулюванням по висоті та глибині, круїз-контроль, інтелектуальний помічник швидкості, передні та задні датчики паркування, система допомоги при рушанні на підйомі, система попередження про зміну смуги руху, контроль тиску в шинах та інше.

Комплектація Ready2Go доступна лише з двома двигунами – бензиновим та дизельним. Вони мають схожі характеристики. Це, зокрема, чотирициліндровий бензиновий двигун 1.5 TSI 115 CV і чотирициліндровий дизель 2.0 TDI 115 CV. Коробка передач – шестиступінчаста механічна. Привід – передній.

Новий Golf Ready2Go з бензиновим двигуном 1.5 TSI 115 CV коштує від 28 670 євро. Версія з дизельним двигуном 2.0 TDI 115 CV коштує від 30 530 євро.

У Volkswagen Golf з'явилася нова дорога комплектація

В Україні зараз Volkswagen Golf коштує від 1 182 985 грн. Це стандартна комплектація Life з бензиновим двигуном 1.4 TSI потужністю 150 к.с., який працює разом з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. До речі, в Україні Гольф доступний лише з таким бензиновим двигуном. Але є ще дві комплектації – Style та R-Line.

Топова комплектація R-Line відрізняється спортивними передніми сидіннями, алюмінієвими накладками на пороги, спортивним багатофункціональним кермовим колесом, світлодіодним рядком радіаторної решітки, тризонним клімат-контролем, розширеним набором систем допомоги водієві та активної безпеки, а також 17-дюймовими легкосплавними колісними дисками.

Джерело: auto.today.ua