В Україні почалися продажі нового Nissan Qashqai: ціни та комплектації

Компанія Nissan почала продавати в Україні оновлений компактний кросовер Nissan Qashqai. Він отримав новий дизайн, новий салон та нове обладнання.

Довжина нового Qashqai складає 4425 мм, ширина – 2084 мм, висота – 1625 мм, а колісна база – 2665 мм. У нього нові фари, нова решітка радіатора, нові бампери та нові задні ліхтарі. Покупцям у Європі пропонують нові комплектації N-Design та N-Design+ з чорною решіткою радіатора та нижньою частиною бампера у колір кузова. В Україні є п’ять комплектацій, у тому числі нова N-Design.

Цей японський кросовер має оновлену мультимедійну систему з вбудованими послугами Google. За умовчанням навігаційною системою є Google Maps з оновленнями в реальному часі та інформацією про дорожній рух. Кому не подобається Google Maps, то в Google Play його можна замінити на Waze або на інші додатки.

Новий Nissan Qashqai має різноманітні сучасні технології, в тому числі системи допомоги водію та активної безпеки. Наприклад, з’явилася функція “Прозорий капот”, завдяки якій водій бачить поверхню дороги, яка зазвичай прихована капотом. Мобільний додаток NissanConnect Services забезпечує дистанційний доступ до функцій безпеки та комфорту. З його допомогою можна налагодити персональні повідомлення.

В Україні почалися продажі нового Nissan Qashqai: ціни та комплектації

Qashqai, як і раніше, оснащується 1,3-літровим турбодвигуном з технологією MHEV потужністю 140 або 158 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а також силовою установкою e-Power потужністю 190 к.с. Версія MHEV витрачає 5,4 л палива на 100 км, а версія e-Power – 4,2 л палива на 100 км.

Як ми вже говорили, Nissan пропонує в Україні оновлений кросовер Nissan Qashqai у п’яти комплектаціях. Стандартна комплектація Acenta з двигуном MHEV потужністю 140 к.с. коштує від 1 109 890 грн. До неї входить наступне обладнання: матричні фари головного світла, проекційний дисплей на лобовому склі, система кругового огляду, панорамний люк, передні сидіння з функцією масажу, адаптивний круїз-контроль, система контролю дистанції, система екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, двозонний клімат-контроль, безключовий доступ I-key, 17-дюймові легкосплавні колісні диски та багато іншого.

В Україні почалися продажі нового Nissan Qashqai: ціни та комплектації

Новий Nissan Qashqai у комплектації Acenta із силовою установкою e-Power коштує від 1 507 740 грн. Топова комплектація Tekna+ коштує від 1 636 270 грн.

Джерело: auto.today.ua